SÄHKÖNJAKELULAITTEET

Toimitamme useiden valmistajien laitteita pääkeskukselta päämuuntajalle

-

Odoo - Sample 1 for three columns

Varasto

Varastostamme löydät sähkönjakeluun liittyvät tuotteet nopeasti ja kilpailukykyisin hinnoin. Sähkönjakelun häiriötilanteissa, kuten laiterikoissa, kattava varastomme yhdessä toimintanopeutemme ja asiantuntemuksemme kanssa voi säästää tuotannon tai käytön keskeytymisestä aiheutuvia kustannuksia huomattavia summia hetkessä. Kaikki laitteemme ovat tarkastettuja ja niillä on toimintatakuu.  Katso myytävänä olevat laitteet.

Odoo - Sample 2 for three columns

Asiakkaat

Asiakkaitamme ovat saha-, metsä- ja kaivosteollisuus, metalliteollisuus, sekä erilaiset tuotantolaitokset, kuten aurinkovoimalat.

Palvelemme myös rakennusliikkeitä, vakuutusyhtiöitä, kaupunkeja ja kuntia, kiinteistösijoitusyhtiöitä, vesilaitoksia, infra-hankkeita esim. latausasemat, kauppapuutarhoja, voimalaitoksia sekä sähkönjakeluyhtiöitä jne.

Odoo - Sample 1 for three columns

Päätuotteet

Päätuotteitamme ovat jakelumuuntajat, konttimuuntamot, puistomuuntamot, kytkemöt, keskukset, kojeistot, kontaktorit, releet, katkaisijat, erikoissulakkeet jne.

Suunnittelemme ja toteutamme erilaisia muutoksia ja ratkaisuja, sekä asennamme toimittamamme laitteet. Kun sähkönjakelujärjestelmänne on saneeraustarpeessa osittain tai kokonaan, rakennatte tai laajennatte, tai haluatte sähkönjakelujärjestelmienne toimivan turvallisemmin, luotettavammin ja tehokkaammin, ota yhteyttä.

Odoo - Sample 2 for three columns

Tuotemerkit

Meiltä löytyvät useiden tunnettujen valmistajien tuotteet kuten ABB, VEO, Merlin Gerin, Siemens, Strömberg, Arteche, Tesar, France Fransto, Pauwels, Rade Koncar, STR, Asea, HAPAM, Stålskog jne.

Ostamme

käytettyjä sähkönjakelulaitteita ja -komponentteja päivän hintaan.

Odoo • Text and Image