ASIAKKAAT

 Metsäteollisuus, kemianteollisuus, kaivosteollisuus, metalliteollisuus ja elintarviketeollisuus ovat suurimpia työllistäjiämme.

Myös erilaiset tuotantolaitokset, rakennusliikkeet, vakuutusyhtiöt, kaupungit ja kunnat, kiinteistösijoitusyhtiöt, vesilaitokset, infra-hankkeet, rakennuttajat, kauppapuutarhat,  voimalaitokset ja sähkönjakeluyhtiöt ovat asiakkaitamme.

Päämarkkina-alueemme on kotimaa, jota ulkomaankauppa tukee. 

Koskienergia Oy

Koskienergia Oy tytäryhtiöineen omistaa 29 vesivoimalaitosta Suomessa. Koskienergia Oy ja Koskienergia Koskivoima Oy ovat käyttäneet usean vuoden ajan JT-Export Oy:n tarjoamia palveluita. Olemme hankkineet käytettyjä muuntajia, kj-kojeistoja, pj-kojeistoja ja pj-katkaisijoita sekä kontaktoreita vesivoimalaitoksillemme erilaisiin saneerausprojekteihin.

Hyväkuntoinen ja järkevän hintainen käytetty komponentti on varteenotettava vaihtoehto pienten vesivoimalaitosten saneerauskohteissa. Olemme teettäneet myös maadoitusmittauksia, maadoitusten jatkuvuusmittauksia ja työmaadoitusvälineiden tarkastuksia. Olemme saaneet ammattitaitoista palvelua ja laadukkaita käytettyjä komponentteja. Voimme suositella palveluita muillekin alan toimijoille.

Tapio Ollila

Vesivoimapäällikkö, käytön johtaja

Koskienergia Oy

Odoo • Text and Image