SÄHKÖKESKUKSET

Suunnittelemme, rakennamme ja asennamme sähkökeskuksia

Suunnittelu

Modifiointi

Luovutus

Asennus

Käyttöönotto

Odoo - Sample 1 for three columns

Alkukartoitus, suunnittelu ja tarjous

Kartoitamme asiakkaan toimittamien piirustusten ja muiden saatujen tietojen perusteella sopivan keskusaihion, johon suunnittelemme tarvittavat muutokset huomioiden käyttökohteenne mitoitus- ja käyttövaatimukset. 

Oikosulkulaskelmien perusteella varmistamme keskusten täyttävän asennuskohteen oikosulkuvirtavaatimukset. Otamme suunnittelussa huomioon mm. asennus-, ympäristö- ja käyttöolosuhteet.

Annamme tarjouksen ratkaisustamme, jolloin voit verrata erilaisia vaihtoehtoja ja valita niistä tarpeisiisi sopivimman.

Odoo - Sample 2 for three columns

Toimitukset ja palvelut

Toimituksemme ovat nopeita, keskimääräinen toimitusaikamme on noin 2 - 4 viikkoa tilauksesta.

Palveluihimme kuuluvat myös asennustyöt. Asennuspaikalla huomioidaan mm. lattian suoruus ja tasaisuus, sekä varmistetaan määräysten mukaiset etäisyydet paineen purkausteille. Mm. hoitokäytäville, palokatkoille, kiskosilloille- ja -kaapeleille asetetut vaatimukset ovat toimituksissamme huomioitavia perusasioita.

Tehdylle asennukselle suoritetaan käyttöönottotarkastus, johon kuuluvat mm. eristysresistanssimittaukset ja suojalaitteiden testaukset.

Asentamiimme laitetoimituksiin kuuluvat aina muutospiirustukset ja koestuspöytäkirjat, sekä keskuksiin vastaavat muutosmerkinnät.

Annamme keskuksillemme 12 kk täystakuun.

Odoo - Sample 1 for three columns

Varaosat

Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia komponentteja ja laitteita suoraan hyllystä. 

Samaa laitetta voi löytyä erilaisilla asennussovitteilla. Laitteen tai komponentin sopiessa suoraan vanhan laitteen tilalle, säästyy merkittävästi asennusaikaa ja -kustannuksia.

Odoo - Sample 2 for three columns

Taloudellinen ja vastuullinen valinta

Valitsemalla pienjännitekeskuksen toteutuksen osittain tai kokonaan uusiotuotteena, säästät noin 50 % uuden laitteen hinnasta käytettävyyden, turvallisuuden tai käyttöiän kärsimättä valinnastasi.

Uusiokäyttö on ekoteko. Etenkin laitteiden osalta, joiden valmistamiseen on käytetty paljon energiaa ja luonnonvaroja vaativia metalleja, kuten alumiinia ja kuparia.

Odoo • Image and Text

Jukka Sikanen

Ota yhteyttä niin katsotaan sinulle sopiva ratkaisu.

+358 400 673 285
  jukka.sikanen@jt-export.com